Ahad, 29 Julai 2007

Transfomers...Gilaks !!

Salam...ni nak share ngan kawan kawan yang singgah di Teratak aku...bagi mereka yang dah tonton wayang Tranformers tu tu lebih awal...hehehe tak apa lah sebab aku nie pun bukannya kaki wayang...nonton pun kalau ada masa kelapangan dan bergantung juga ngan wayang tu...kalau rasa - rasa best atau memang dah ada member - member bagi 'testi' atau mengesyorkan untuk pegi tonton, baru aku pegi tonton...

So, alkisahnya malam sabtu lalu aku ngan adik - adik aku pun pergilah nonton...masa tu kita ambil show jam 9.30 malam..

Tak perasan pula dah abis show..ermm bagi aku memang best nonton Transfomers tu..tak rugilah pergi menonton..hehehe !!! bagi kalian yang sudah menonton apa pula pendapat korang pasal Transfomers?!!! ermm pastinya masing - masing punya pendapat masing - masing...

keluar panggung aiks...blur sekejap hahaha !!! sebab terlalu ramai orang di luar...apasal lak ramai orang...tengok jam sudah pukul 12 malam lebih...ermmm baru tau turn orang nak tonton mid night movie...keke almaklumlah jarang - jarang nonton..:p

Time pulang...pergghhh !! jammed lah pula kena tunggu lagi...sebab 'counter park' yang di buka hanya satu...ceh !!!

Tak sabar nak sampai umah sebab aku mau ZZZzzzz !!!

Masih teringiang - ingiang di telinga aku "No sacrifice no victory"...ermm memang betul pun sebab dalam apa jua yang kita lakukan in the real life..TIADA KEJAYAAN YANG TIDAK ADA PENGORBANAN...itu aku pasti...



Tiada ulasan: