Ahad, 26 Ogos 2007

Best....Tapi Malam Terasa Penatnya...

Sabtu : Coretan d'waktu hujung minggu...

Mungkin ada yang perasaan sejak kebelakangan ini aku tak menulis entri...bukan aku tak ada idea, cumanya 'masa' yang terlalu terbatas...dan Jumaat lepas Emak ngan adik - adik aku datang dari kampung lawat aku ngan adik aku di KK...seronok sangat sebab tu aku tak boleh nak duduk lama dekat Teratak ku ini.

...dan apa yg sempat aku letak lah gambar - gambar itu pun sebenarnya adalah untuk menggambarkan kat tetamu yang singah di Teratak ku ini akan apa yang sedang aku rasai...ceh !!!

Seharian bawa emak dan adik -adik ku berjalan di KK...dari Asia City Mall - Centre Point - Sinsuran - KK Plaza - Segama...ni jalan kaki nie tu yang berasap jugalah tapak kasut ku...hehehe, tengok jam 2.ptg singgah makan jap di segama...nasib baik tak terus ke Wisma...( wisma akan di jejaki hari Ahad )


D'centre Point terjumpa pula dengan kawan lama masa belajar dulu...hepinya sebab punyalah lama tak jumpa dia.

Opstt!!! lupa pula sebab kemarin kami pakai dua kereta...nak say thank you pada Nazri yang telah bersusah payah mendapatkan lagi sebiji kereta...kalau tak ada yang akan tertinggal duduk d'umah jadi tak best pula.

Last sekali kami pegi Tg aru... tak perasaan pula masa di Tg. Aru ada pameran orchid...tapi sayang masa tu hp aku abis bateri, tak sempat nak ambik gambar...kalau tak ada juga yang tertampal disini. Lepas makan d'Tg. Aru...hujan lebat plan nak pegi City Mall terus tak jadi then kami pun pulang dan bila sampai umah semua kepenatan...leganya ku rasa.

Erm ! hari ini hari ahad...plan hari ini adalah siri lawatan ke Tamu Gaya Street KK..

Salam hujung minggu.

Tiada ulasan: