Isnin, 20 Ogos 2007

Dia Datang...

Semalam & hari ini ...aku tak bleh nak online dari rumah sebab streamyx aku ada masalah...banyak kali jugalah aku call talian hangat 100 tu...banyak jugalah benda yang di check...dan masih lagi aku tak boleh nak melayari internet seperti sediakala.

Kena tunggu dua hari bekerja...jadi hari ini adalah hari pertama esok adalah hari kedua apakah kesudahan permasalahan streamyx ku itu...aku sabar menunggu.

Kebetulan pula, hari ini hari isnin aku keja seperti biasa cuma hati ku berbunga - bunga riang gembira & rasanya aku semakin seronok dan bertambah seronok dalam menjalankan tugas dan kerja - kerja hakiki ku...kenapa?

Kerana dengan adanya 'dia' di pejabat ku mulai Jumaat minggu lalu, ku rasa sebagai pelengkap dan penyeri yang akan memberi satu lagi semangat baru.

Akhirnya 'dia' datang...meskipun lama ku tunggu...

6 ulasan:

Purpleheart berkata...

Ehem ehem.... siapala yang bertuah tuu..

Azhar Ahmad berkata...

Uhuhuhu, siapalah tu yek.... Macam sesuatu jak!

Bayukk berkata...

salam
Kak Su & Azhar...adalah...:p

Mak Su berkata...

dia datang... dengan lenggang lenggoknyerrrrr dia datang jeng jeng jeng...(nyanyi mcm dato m daud kilau) sapa yang datang tu?

Si B*ntang berkata...

hep hep !

abam bayukk.niat g keje biar betui :p

Bayukk berkata...

Maksu & adik si B*ntang...

sebenarnya tak ader apa...'klue' dah di bagi kat enteri tu juga...hehehe macam man teka teki lah pula...:p