Ahad, 5 Ogos 2007

Pasal TAMU GATA Lagi...















Semalam aku ada cerita pasal TAMU GATA 2007...dan hari ini aku masih lagi bercerita akan topik itu.

Inilah gambar yang aku ambil masa baru sampai di TAMU GAYA Sipitang 2007...semua gambar yang aku ambil guna kamera HP aku tampal di sini.
















Aku tgh saksikan pertandungan tarik tali...gambar atas ni...Team Papar yang tgh bertahan untuk mengalahkan Team dr Negara Brunei...






























Erm !! ni lah Team dari Negara Brunai...kuat juga Team durang nie sebab durang memang ada strategi.

Team Papar Vs Team Brunai = Brunai ( menang )

...ermmm itu lah gambar - gambar yg aku ada sebab masa tu bateri Hp aku pun tidak mengizinkan untuk aku merakamkan detik - detik aku di sana.

Semalam bila sampai umah aku 'charge' bateri kamera...alamak !! check punya check nampak gayanya aku kena ganti bateri kamera baru lah pula ~ Huhuhu.

2 ulasan:

So'od berkata...

mmg sayang..
trip menarik tp x byk gambar..

Bayukk berkata...

salam Dr so'od.

memang pun, saya tapi nak buat macam mana.

tapi nanti kalau ada mana - mana trip lagi ...erm ! adalah tu gambar...hehe!!!