Ahad, 19 Ogos 2007

Seronoknya...

Masa jalan - jalan di KK pagi tadi, aku parking kereta di Asia City sebab sana privacy skit dan area dia pun macam best jer...tak ramai orang mungkin disebabkan tempat tu baru buka...Dan yang bestnya tu kalau hari sabtu dan Ahad parking kereta sana free...hehehe !!!

Dan seperti biasa aku pun menyelusuri jalan masuk ke dalam bangunan Asia City...dan ada sesuatu yang baru berada di tingkat 4 bangunan itu...aku ngan adik aku exicted sangat...rupanya kemarin ( hari sabtu ) ada pelancaran untuk...jeng jeng jeng ! korang tengoklah sendiri, ini gambar - gambar yang aku sempat ambil untuk aku paparan disini...





Masa ni memang ramai orang...terasa gatal pula kaki aku nak main benda nie...tapi aku tak reti...erm ! masa kami tengah asyik melihat gelagat mereka yang sedang bermain nie sebenarnya ramai juga yang 'first timer'...ada yang langgar dinding...ada yang berlanggar sesama sendiri..ada yang tak balance bedebuk jatuh...tapi durang tak kisah sebab semuanya ingin merasakan keseronokan bergelunsur bebas...macam cerita drama korea stairway to heaven lah pula...hehehe.

Lepas ni pasti akan ramai orang akan berkunjung di Asia City nie...

3 ulasan:

Mak Su berkata...

eeeiiii. tak reti ler skating2 ni... kasut roda pun mak su bedebuk jatuh, kaki bangku ler katakan

Azhar Ahmad berkata...

Ehhh, ni kan mall yang baru kat kk kann? Katanya tersbesar di Asia, Betulke?

Bayukk berkata...

salam Mak su
sama lah tapi aku nak jga cuba...hehehe

Azhar
yang ni bukan mall yg ngko maksudkan mall yang ngko maksudkan tu masih dlm pembinaan lagi...

tak sabar nak berjalan - jalan di Borneo Hypermall tu nanti...