Khamis, 23 Ogos 2007

Yang Benar...



Yang buat aku tertanya - tanya...pasal no.1 tu tak ada ( gaji aku tak masuk lagi...huhuhu ) , nasib baik aku tak pegi bank tadi...sebab biasanya aku akan pegi pasar awal - awal pagi lepas tu singgah jap kat mana - mana ATM Maybank untuk withdraw...

Petang tadi ada email yang memaklumkan semua staff yang menggunakan Maybank ada sedikit kelewatan pembayaran gaji...disebabkan ada masalah teknikal...maka secara tidak langsung terjawablah persoalan ku pagi tadi...

...dalam email tu bagi tau paling lewat 24.08.2007
Jadi aku tunggu dan lihat sahaja...perkembangannya esok macamana.

4 ulasan:

Mak Su berkata...

alah... siannyer... pecahkan tabung ler

Rina berkata...

my gaji pun tak masuk lagi..probably monday ;(

Bayukk berkata...

salam
Mak su - tabung pun dah tak ada...huhuhu...

rina
dah dapat hari jumaat tu my gaji...:)

Purpleheart berkata...

Lambat sikit dapat gaji, lambat sikit habis.. :-)