Isnin, 10 Disember 2007

Sibuk di hujung Tahun

Bulan nie aku agak sibuk sikit sebab banyak benda nak di siapkan...semuanya aku nak pastikan siap sebelum akhir tahun nie...alamak ! tak lama lagi New Year 2008...teringat pula bila time new year ni semuanya nak berazam, tapi bukannya salah pun nak berazam sebab itu juga salah satu motivasi diri untuk mencapai apa yang di hajati dan diingini, kepada kalian semua yang mengunjungi Teratak ku ini, ku doakan semoga kalian akan terus berjaya & bahagia dalam apa jua yang kalian ceburi...amin.

Aku pun sebenarnya awal² lagi sudah beli kalender 2008...sebab adalah yang diisi kat ruangan haribulan tu kan...hehehe.

Apapun tahun 2007 adalah merupakan satu lagi rintitan cerita suka duka yang pasti akan diingati oleh kita semua.

Pastinya yang sudah berlaku biarkan berlalu dan hadapilah hari² akan datang dengan lebih tabah dan sama - samalah kita berusaha untuk mencapai impian dan hasrat masing².

Isnin...
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad

Pejam celik pejam celik...aik dah pun hujung tahun...jadi hargailah masa kita kerana masa berlalu tak kan berulang kembali.

2 ulasan:

Dr Azwan berkata...

Thanks bro datang melawat blog saya. Salam perkenalan.

Bayukk berkata...

salam perkenalan juga BRo...