Khamis, 17 Januari 2008

Penat Aku

Dah tengah bulan Januari 2008...tak perasaan cepatnya masa berlalu. Dan dari hari Isnin sampai hari ini...tadi pagi memang terasa betul kepenatanku dalam minggu nie...macam nak cuti jer rasanya...tapi tak boleh juga aku cuti...banyak benda nak di 'settle'kan lagi.

Lagi pun aku nak kawal skit penggunaan cuti rehat aku tahun ni...last year punya rekod tak akan aku ulangi untuk tahun ini dan juga tahun² akan datang.

Hari ini penat dan tak sempat sarapan...
apapun kerja tetap di teruskan

takat nie dululah...ni pun ambil masa 'take 5' ...nak sambung kejo balik...hehehehe.

4 ulasan:

Azhar Ahmad berkata...

Kerja-kerja juga, rehat perlu ada... Biar tally... Nanti badan sakit. Tak sekarang masa tua nanti... itu ayah saya kata...

bunga berkata...

kerja memang kena teruskan tapi kesihatan tu kena ambil berat juga....ingat tu wahai buyuk...ops...guess who?

bunga berkata...

jaga kesihatan beb!!

Bayukk berkata...

terima kasih pada nasihat yang diberikan...:)