Isnin, 11 Februari 2008

MaBLes

Jam dah pukul 1 ptg...time lunch. Biasanya aku kalau tak makan kat kedai di IP, Kingfisher ataupun aku tak gi makan tengahari...tapi oleh kerana family Zaizam ada kat umah jadi nampak gayanya aku akan makan kat umah hehehe !!!

Bertambah naiklah berat badan aku nie...heheh. Kena lagi makan ngan sambal yang dibuat pedas fulamak...mables !

Apapun, semua itu nanti akan jadi ingatan ku bila mereka sudah balik ke Tawau nanti...dapur umah ku hanya berasap bila housemate ku masak atau pun time tu ada family aku dari kampung.

Rasa best sangat makan sama² ngan family nie. Terus aku teringat di kampung.

3 ulasan:

teratai biru berkata...

amboi...sukanyer dia yer....nnt mesti lagi tembam ni...hehehehe...

Azhar Ahmad berkata...

Hummmm. memang pun. Tapi bukankah itu tanda-tanda org patut dah bernikah...

Bayukk berkata...

Teratai biru ~ tak pe.

Zar ~ yakah? hehehehe