Isnin, 7 April 2008

Genap Sebulan

Genap sebulan aku tak singgah d'Teratak ku...bukan apa banyak aktiviti ku yang perlu di siapkan...dan tanggal 05 April telah selesai semuanya...sekarang ni cuma nak settle kan beberapa perkara yang kecil² jer.

Fuhhh...banyak agenda dan juga aktiviti yang ingin aku sok sek sok sek kan di sini almaklumlah d'Teratak ini kan tempat aku melimpahi segalanya.

Pelan² lah yer nanti akan aku coretkan juga disini...bagi kawan² yang menyinggahi Teratak ku ini namun tiada crita baru...maaflah yer.

OPsttt Hepi belated Bday to my lovely sister...
~ Sairani @ Nana - 02.04
~ NoraSyikin - 04.04

Aku tak lupa...cuma tak sempat nak wish kan kat Teratak ni jer...tapi mesej tu memang dah hantar pun.

Kebelakangan ni pun banyak problem yang datang...tapi aku yakin semua ini pasti ada hikmah disebaliknya.

3 ulasan:

Azhar Ahmad berkata...

Tapi janganlah hilang sunyi terus...

M.N.R.A berkata...

Tak sempat ku ucapkan Selamat hari Jadi pada syikin dan Nana . Cantik Tarikh Lahir Syikin pada Tahun nie.

04+04=08 04/04/08

Semoga Tahun nie adalah tahun yang terbaik baginya. May all her dream come true.

Nana plak .....

02+02=04
04+04=08

02/04/08

Nana miss u.....u always accompany me jalan2 di kg. :)

Bayukk berkata...

Azhar ~ InsaAllah tak...:) thanks

M.N.R.A ~ thanks...jgn lupa nanti balik kampung yer...:)