Jumaat, 2 Mei 2008

macam²

Macam² hal yang terjadi...dan macam² cerita. Semalam cuti, tapi aku and the geng keja juga...tak pe la, sebab tak ader benda gak nak di buat kalau di umah. Jadi lebih baik aku siap keja² yang nak di siapkan...he3x.

Pagi ini aku nak jumpa big bos sebab ada benda yang perlu disettlekan...Alhamdulillah semuanya telah pun selesai setelah beberapa hari menunggu...harap - harap semuanya akan berjalan dengan lancar dan tak adalah sangkut² kat mana² almaklumlah banyak benda lagi yang perlu di settlekan yang sekarang ni memang tengah HOT menunggu. Kadang² tension gak aku....tapi nak buat macam manakan sebab dah macam tu...tapi bila di fikirkan balik, sebenarnya kita punya banyak pilihan...dan semua itu bergantung dengan diri sendiri...Macam Nabil ( raja Lawak ) kata 'Lu Fikirlah sendiri'. Inilah cerita tentang aku dan 'claim'

Tiada ulasan: