Sabtu, 14 Jun 2008

Hepi Time

Erm...hari ini kami buat aktiviti makan²...kelmarin telah buat sedikit perbincangan kecil² berkenaan dengan program kitaorang tuk hari ini. Plan asalnya nak buat hari Jumaat minggu depan, tapi tak jadi...sebab takut terlalu busy lak time tu. Fulamak...akhirnya terlaksana jua perancangan yang telah tertangguh setelah sekian lama....he3x.

Wow rajinnya ~ he3x



kacang bendi yang sedang direbus...sambal belacannya dah sedia menanti.

Errrm !!!

tukang bakar ikan...kekekeke!!!

Opstt inilah sebahagian dari makanan yang nak diterjah...

Ikan bakar kumpulan pertama yang telah siap d'bakar...he3x.


time ni kami tgh sarapan kat dalam ...jadi tukar shif sekejap...durang pula kena jaga ikan yang tengah di bakar tu...

Tenaga kerja yang bertungkus lumus untuk menyiapkan bara untuk kerja² membakar ikan..:)

Persiapan awal...tapi agak terkejut gak bila beras cap roda melonjak harga gi RM 28.00 ...

bakar sotong ...

Senyum....hehehe !!! baju PiNk tu adalah petugas membakaR iKaN, baju HiTaM petugas² khas...yang bertudung tu kitaoranG punya 'master planner'...jeng²

ikan² yang sedang menunggu giliran tuk d'bakar...

Alhamdulillah...hari ini nampaknya kenyang bangat...lagi pun sebelah petang sempat lagi makan 'ambuyat'. Aku selitkan jugalah nanti 2 atau 3 keping gambar time tengah makan ambuyat.

1 ulasan:

teratai biru berkata...

wow ambuyat...sedapnyer....lama sudah ndak makan ambuyat...rindu sama ambuyat tu...