Sabtu, 21 Jun 2008

Teruja

Errm...teruja juga aku dibuatnye...ialah kan benda baru bagi aku tapi tak tau lah bagi korang mungkin benda nie dah lama kot korang tau...he3x.

Habis aku try gambar² aku...saja jak untuk hiburkan hati...seronok lah juga.

Terima kasih pada empunya blog 'akusape' sebab dari blog dialah aku dapat website nie...he3x. Bagi yang nak mencuba 'keterujaan' seperti mana yang aku rasa...bha singgah lah di Photofun
















Tiada ulasan: