Rabu, 23 Julai 2008

Donut

Nie saja jak nak share kat Teratak aku nie...benda ni dah lama gak aku tengok² sebelum ni dekat Warisan Square...tapi lalu jak lah tak pernah pun singgah.

Nampak macam sedap...so, nak di jadikan cerita mula² lepas jak balik dari Wisma hari tu...penat pun ada gak tapi nak sangat singgah kat One Borneo...Erm ni masa 18 Julai tak silap aku...

Terima kasih gak lah ngan Budak Baik sebab bawa aku merasa donut hari itu.


Gambar kat Teratak ni adalah hiasan semata² sebab nak bagi tunjuk skit he3x. Bukan gambar yang d'ambil time makan tu...yelah kena kontrol lah juga kan...nak ambil gambar kang orang kiri kanan pandang...he3x.

Tapi lebih kurang sama jugalah gambar tu.

Ermmm...ada masa nanti nak jugalah menyinggah lagi d' One Borneo. He3x.

Opstt kredit to Budak baik...hari tu dia bagi kenal aku makan 'waffle'. Till this time bila order jak mesti minta 'waffle' perisa peanut & coklat..:P


Tiada ulasan: