Khamis, 3 Julai 2008

HARUS

Lama aku tak mengemas d'Teratak ini...banyak yang nak d'kemaskan.
Banyak juga yang ingin aku ceritakan disini...banyak peristiwa yang berlaku sejak kebelakangan ini.
Ermm..rupanya ada juga 'kawan' aku yang singgah d'Teratak ini...sememangnya bagi kalian yang baru saja singgah d'Teratak ku ini...disinilah tempat untuk ku berehat dan 'melepaskan' segala²nya.
Lewat kebelakangan ini aku tidak bisa untuk meng'update' Teratak ini...kerana kerja yang tidak lah banyak tapi perlu untuk d'segerakan...he3x. Erm lagi pun 'server down' kat tempat aku mencari nafkah...jadi tak boleh nak buat apa.
Hari ini aku menulis d'Teratak ini...dari cyber cafe d'KK yang suatu ketika dulu sering aku kunjungi boleh dikatakan hampir setiap malam...dan hari ini aku berkunjung ke sini setelah berapa lama aku tak pernah jejaki.
Opstt lepas ni nak singgah dulu di One Borneo sebelum balik umah...tapi rasa lapar laks...bha apalagi kami singgah jap di Anjung Senja. Bila dah kenyang...tak jadi singgah kat One Borneo...sebab ada mesej dari kawan yang bagi tau aku kena bertugas pula malam ni....kuang kuang kuang....

Tiada ulasan: