Sabtu, 19 Julai 2008

Minggu yang amat...

Ini sudah minggu ke-2 aku pegi kuliah...erm setelah hampir 7 tahun aku tak menelaah. Teruja pun ada gak...almaklumlah sudah lama meninggalkan zaman kuliah.

Setakat nie kelas ok...beberapa hari lepas aku kena call HEA aku sebab tak daftar subjek. He3x. Time aku study dulu kan manual...sekarang nie dah canggih semuanya hanya melalui online...apa taknya kelam kabut terus aku jadinya pegi daftar subjek aku.

Minggu nie gak aku busy urus untuk mohon pengeculian jam kredit...alhamdulillah dari 10 yang aku mohon aku dapat 9 pengeculian subjek. Thanks to Akmah...sebab hari khamis tu bantu aku menguruskan Pengecualian kredit.

Lepas tu malam tu ada kelas English...teringat pula pensyarah pesan suruh bawa buku...alamak nak kena beli lagi buku tu. Ngam² time tu kat KK sebab ada beli barang tuk Ofis...erm RM 58.00 harga buku tu...beli jak la.

Semester nie subjek aku ada 4...rasanya aku nak tambah satu lagi subjek...tgk dulu macam mana.

oraitz...salam hujung minggu tuk semua...bye ~

Tiada ulasan: