Rabu, 23 Julai 2008

My Dad

Pagi tadi adik aku call...informed me bout my dad. Semalam dia sakit...aku mula risau.

Then aku call umah d'Kg.

...adik aku sambut phone, bercakap ngan my mum. she told me bout my dad, my mum said sakit biasa² jak.

Mak minta aku bagi tau adik lelaki aku yang ada kat KL untuk balik and jaga sawit...lagi pun adik laki aku bagi tau last raya hari tu...dia akan berhenti kerja di KL dan balik kampung.

Aku call adik lelaki aku dan informed dia pasal yang mak aku bilang kat aku. InsaAllah tak ada halangan dia akan balik during the bulan ramadhan dan terus stay di kampung. Lagi pun sayang gak sawit tu sebab dah mengeluarkan hasil...kalau tak dijaga memang sayang.

So, aku kena check pula tiket airasia...

Semoga My Dad akan diberikan kesihatan yang berpanjangan. Amin.

Tiada ulasan: