Rabu, 17 September 2008

Apa yang best...

Dulu mungkin aku seorang² jak berblogging. Sekarang satu persatu kawan² disekeliling ku mula menceburkan diri dalam dunia blog. Best pula.

Bukannya apapun, satu bagi aku untuk kepuasan diri sendiri. Tulislah apa saja. Tapi orang bilang berani buat berani tanggung. Janganlah pula tulis yang lain². Sendiri mau ingatlah. he3x.

Hari ini satu lagi kawan aku tengah bertungkus lumus membuat blog. AKhirnya dia siap gak membuat satu blog untuk dirinya. Tahniah !!!

Nak tambah satu lagi member blogger kat link aku yang dulunya my housemate. he3x.

welcome to Ajimi. Teruskan untuk berblog.

Sikit cerita pasal kelmarin. Cuti. Aku diopis. Balik jam 4.30 petang. Buka puasa di rumah ngan Usman. Sempat lagi pegi ke Masjid Bandaraya untuk solat terawih ngan Jumar dan Usman. After tu singgah jap kat servey dan sebelum pulang mengalas perut jap kat Restoren kegemaran "Mekdi". Ada orang terus tersnyum bila kereta aku berhenti kat depan kedai tu.


Malam ni aku ada kelas OB, ada quiz sebab last week aku tak datang kelas pegi mesyuarat kat Shah Alam.

Esok ada kelas BEL...Opst aku belum ready lagi tuk present tuk esok. Aku org pertama lagi tu.

Tak boleh jadi nie....mesti nak kena bersungguh² nie. InsaAllah. Amin.

1 ulasan:

afizah berkata...

WTH???????? lagu rayaaaaaaaa... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... sedeyyy melelehhhh...