Ahad, 7 September 2008

Edisi Bazar :: Asia City 2

Alhamdulillah. perjalanan mengerjakan ibadah puasa berjalan dengan baik.

petang 05 September...lepas hantar si Nik ambil kereta. Kami terus pegi KK. Plan nak pegi ngan OG sekali. tapi dia ada kelas sampai jam 4. Tak jadi dan kami terus pegi ke Asia City.

Hujan renyai2 petang itu, beli nasi ngan ayam masak erm...[lupa pula masak apa tu] untuk aku Og ngan NIk...beli Roti John, Air Abc ngan Martabak. Kami bergegas pulang sebab takut terperangkap di jammed.

Hakikatnya time tu pun memang orang dah balik keja. Tersangkutlah juga kat jalan. Ingatkan bila ikut jalan Tuaran lama tak jammed. Opst kami tersilap. Sapa pun idea tu ek?!!!

syukran. sempat juga berbuka di rumah. Og ngan Nik setia menanti. Plan nak kluar gi sadong untuk bersahur tak jadi...:p

aku keletihan.

Tuk Og dan NIk ...next time la kita kluar gi Sadong...makan kueh teow. kesian kat durang sebab tertunggu2. Malam ni kot. InsaAllah.

Tiada ulasan: