Isnin, 15 September 2008

Kad Raya

Dulu best sebab bila time nak raya jer...tak kira lah time budak² pun bagi gak kad raya yang 03.0 sen tu. Hepi.

Masa nak menulis kad raya tu pun sembunyi² lagi sebab takut kedapatan sedangkan yang dibagi tu kawan kat sebelah jak pun...ialah takut tak suprise. :p

Masih ingat lagi...sebab ada ketika tu berlumba² ngan kawan, adik² sapa paling banyak terima kad raya. he3x.

Sekarang...
SMS...mudah, ringkas dan cepat hanya berapa sen jak, tapi...tak leh nak dipegang, dan tak leh disimpan. Terpaksa d'DELETE sebab takut inbox penuh. Tak berapa gemar. Hepi sekejap jak.

Baru - baru nie time jalan kat KK, nampak kat Giant kad² raya yang dijual. Seronok.

Terima kasihlah pada Azhar, sebab bagi idea ni. He3x.

...meraihnya suasana hari raya. Jangan main mercun sudah ~ :p

2 ulasan:

afizah berkata...

teda kad raya for me?

Bayukk berkata...

boleh

bagi jak alamat...hehehe.