Isnin, 8 September 2008

Panik Sekejap

Semalam lebih kurang jam 10 lebih aku keluar ngan Usman nak pegi Bank Islam nak bayar kad kredit [ kad kredit tu dah lama aku tak pakai ] cuma nak bayar monthly payment jak.

Sampai kat mesin tak boleh. Try untuk kali ke - 2 dan seterusnya pun tak boleh juga. Nampak gayanya aku kena datang ke Bank islam waktu siang. Jammed tak suka.

Rupanya bila aku called centre akaun aku dah kena block. Dan aku nak kena 'tet' !!!.

Panik Sekejap.

Tarik nafas, hembus perlahan - lahan dan aku terus berbicara dengan hamba Allah yang telah membantu ku. Akhirnya...

Syukur alhamdulillah, nda jadi aku kena 'tet'.

Syukuran.

Cumanya aku kena buat payment hari ini sebanyak RM dua ratus ringgit. dan yang paling bernilai adalah aku dapat pengajaran.

Sebelum balik semalam, aku ngan usman singgah jap di Sadong. Makan kueh teow. Harap² Og dan Nik tidak marah. he3x.

Dan kebetulan juga semalam terjumpa Alip dan Raini kawan lama masa study dulu.

Tiada ulasan: