Sabtu, 20 Disember 2008

Rasa, Terasa & Perasaan

Hari ini keja macam biasa. Buat persiapan untuk penempatan Peers Mentor [ PM ] yang akan mula mendaftar esok.

Badan terasa sangat letih.

Minggu depan dah start sibuk balik sebab pendaftaran pelajar Baru dan selepas tu pendaftaran pelajar lama.

Ermm...esok pun keja juga. Plan nak pegi Gaya Street [ Tamu ]. Tapi tak jadilah sebab ada keja nak diselesaikan.

Minggu lalu aku sempat pegi Tamu d'Gaya Street ngan Tom. Bestnyer. Terima kasih pada Tom sebab meluangkan masa bersama - sama aku dihujung minggu yang lalu.

Baru aku perasan sudah lama aku tak menjejakkan kaki di sana. Sambil membeli buah²an segar dari kampung yang dijual di tamu, beli kuih muih ala - ala kampung. Penat singgah jap dekat Sugar Bun sambil tengok persembahan kebudayaan. Best.

Dulu aku selalu pegi sana [ Tamu, Gaya Street ] ngan Nazmi dan kalau ada my family memang selalu sangat ajak mereka pegi sana. Cuma sejak kebelakangan ini jarang sekali.

Tiba² aku terasa amat rindu mereka di kampung.

4 ulasan:

RoyZard berkata...

Wah best oo ko ada kursus, the best part being involve in kursus is to be able to stay in hotel for free. Hehehehe klao ada keja yg memerlukan kita pg kursus or seminar saja kan best kekekeke (adakah keja mcm tu?)

Bayukk berkata...

Roy memang best aku pegi kursus baru² nie.

Bha don't forget to update me k bout your dad.

Mak Su berkata...

bila nak ajak mak su ke tamu?

Bayukk berkata...

InsaAllah Maksu...ada Rezki nanti kita pi k....he3x.