Khamis, 15 Januari 2009

50 : 50

Awal pagi lagi aku dah naik kat Fasa 3.

Pesan Fifi semalam masa jumpa dia di Majlis Rapat Umum JPP. Aku bertugas kat atas [ Fasa 3 ].

Hari ini aku tak masuk opis. Mula dari pagi sampai petang duduk kat fasa 3. Pelajar datang untuk mengudi pun tak ramai.


Sementara menunggu sempat juga aku layan laptop. Nasib baik bawa laptop tak jugalah boring sangat.

Kaunter daftar undi tutup jam 5 petang. Kena tunggu jugalah walaupun tiada pelajar.

Dua hari lepas sempat YM ngan Yani. Dia tanya aku pasal study. Aku kata 50:50. Ikut jadual, hari ini aku ada kelas Jam 6 - 8 malam di Fast track.

Aku penat.

Dan aku pun tak pasti lagi sama ada mahu untuk meneruskan atau tidak pengajian ku ini.

12 ulasan:

Azhar Ahmad berkata...

Wahhh, kaff, kofius suda saya!

Kamu masih belajar, atau staff di tempat belajar tu?

Zaman saya, orang yang daftar undi dapat air kotak dengan kek pelangi. Uhuhuhu.

Bayukk berkata...

Zar.

aku skrg 2 in 1. He3x.

Ermm kat sini pun macm tu juga. After durang undi, kita bagi minuman kotak ngan bun.

Tapi skrg guna e-voting.

semuanya hanya dihujung jari...:p

Ajimi berkata...

cgpa student ni ok kah? nanti kena ikut program PKA oo..hehe

Mak Su berkata...

pilihanraya sekolah? jadi calon tak?

Tommy Alanzo berkata...

habiskan dulu study mu...
=)

smurf .... berkata...

mmg agak sukar kalu 2 in 1 tapi " seluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan " teruskan , jgn separuh jalan ...

afizah berkata...

sempat lagi promote nama sa..
haha..
bagus ini petugas!

Bayukk berkata...

Salam Mi.

hahah...bleh ka tu ikut PKA.

teruk bha keputusan aku.

tapi aku chaio² jak nie...

Bayukk berkata...

Pilihanraya sekolah...hehe.

time skul dulu jadi Pengawas jer...:P

Bayukk berkata...

Tommy - Thanks...InsaAllah semuanya akan berjalan dengan baik. Amin.

Bayukk berkata...

Kak ~ Smurf.

Iya. Mudah²an...amin.

Bayukk berkata...

Fifi ~ hehe.

biasalah kena bagi krdit pada ko...:p