Selasa, 6 Januari 2009

Yang ku Rasa Saat ini...


10 ulasan:

Azhar Ahmad berkata...

Rasa apa ni bayukk? Rasa coklat ding dang?

jumardi_alkhawarizmi88 berkata...

bukan ko ja yang rasa begitu... aku mahukan KEHIDPAN LALU!!!!! ARGH............
WHY ME???????? not other person!

Bayukk berkata...

Zar,

rasa...entah hehehehe.

Bayukk berkata...

Jumar,

hidup inikan ibarat roda...adakala kita berada diatas, adakala kita berada dibawah.

tapi aku sedikit bingung...apa maksud ko "why me...not other person" tu?

smurf .... berkata...

salam ...
saya pernah merasa saat seperti tu , i've have been there before ..

skrg sy masih merasa saat seperti itu .. tak tau cam ner nak hilangkan .. seperti rs kehilangan sesuatu ..

- a z h a r F e y T - berkata...

c jumardi~~
wah~~
semua dah berubah~~

Bayukk berkata...

Kak ~ smurf

...thanks kerana singgah. perasaan apapun tetap akan hadir dlm diri kita.

Bayukk berkata...

Azhar

sama² lah kita mendoakan yang terbaik buat semua.

...terkadang bila teringat balik time kita sama² best sangat².

Mohd Izraai Bin Abd Aziz berkata...

Yang pastinya, foto kau tu memang canti.. perghhh

Bayukk berkata...

Bro Izrai

ala bukan aku yang ambik pic tu...he3x.


terima kasih kerana singgah.