Selasa, 13 Januari 2009

Terpaksa membuat pilihan.

Seharian hujan. Kelamrin pun sama. Cepat terasa lapar.

Semalam Usman dan Jumar yang masak. Usman masak balik ikan goreng tu ngan lada cili. Perghhh ! bagi aku memang sedap. Kena ngan selera aku yang suka makan pedas. Tak sangka pula ada resipi Usman yang dia tak keluarkan sebelum nie. He3x. Kredit to both of them.

Berkeringat juga aku layan makan malam semalam.

Esok malam plan nak pegi market, beli barang dapur skit. Bila tengok kat Peti sejuk kosong jer. he3x. kesian nik sebab sentiasa tak bernasib baik bila buka peti sejuk. :p

Tapi rasanya plan aku nak pegi market ngan Usman dan Jumar tak kesampaian sebab baru teringat esok malam ada 'movie day' ngan TOM dan komuniti yang baru kami joined.

Dan tadi petang pula ada called dari HEP bagi tau aku diminta bertugas MC [Nota : Pengacara Majlis ] untuk rapat umum Pilihanraya MPP esok jam 8.00 malam.

Alamak macam mana nie?!!

Tom dah advancekan tuk aku.
HEP pula nak khidmat aku...

Buntu fikiran ku.

1 ulasan:

Azhar Ahmad berkata...

Uhuhuhu seronoknya dok reramai. Saya nih dok sorang2 jewr.....