Selasa, 3 Februari 2009

Part 3 - 02-02-09

Semalam janji ngan Tom. Dia called.

Mulanya nak pegi Damai. Tak jadi.

One B. Tidak jadi.

City Mall dan jumpa di Oldtown. Disana Tom, Atie, Heli dan kawannya sudah menunggu aku. Kebetulan time aku di rumah aku membayangkan suasana tempat yang akan aku pegi nanti lebih santai sambil2 layan laptop ngan wifi. Meleset.

Cuma yang kebetulan dan menjadi kenyataan ialah aku mahu makan mee kari di oldtown. He3x.

Terima kasih tak terhingga pada Tom kerana menaja malam Bday Boy. Semoga di murahkan rezeki, diberkati serta dirahamti Allah Tom seisi keluarga.

Terima kasih pada rakan2 yang menghantar SMS :

02 / 02/09 - 5.35 pm
Helo Kawan?
Lame x mesj
Why?
x de kdlt ke?
sye leH tOpUp KaN
rM 2?
rM 3?
rM 5?
rm 10?
SYe LeH kAsI..
Tp IgT!
sYe BkAN aLoNg..
sYe CuMe KeLeNtOng...
Hehe...Tp masej ne nak
hantar ucapan c Usman...Dia kata Selamat hari jadi N Dia harap orang dsana chat n happy senentiasa. Salam

02/02/09 - 5.43 pm
Akum en.Kafali.Hepi bday

02/02/09 - 6.37 pm
Salam. Bos,betul ka birthday hari nie? SElamat ulangtahun ar bos ...:)

02/02/09 - 6.56 pm
Salam hppy bday bos mdah2an pnjng umur n dmurahkan rzeki Ya

02/02/09 - 7.23 pm
Salam..Epi b'day

02/02/09 - 9.32 pm
Happy birthday to u...Happy birthday to u...Happy birthday to u to my glamourious friend...Happy birthday to u...Moga panjang umo,murah rezeki & ditingkatkan amal.

03/02/09 - 10.20 am
Salam, Happy belated birthday, just want to wish u..I may not be 'perfect friend' that u are looking for not even teh 'BEST' among others. But surely I'm a friend who will make u appy...

03/02/09 - 12.39 pm
Happy Belated b'day...hahaha makin tua.


Pada PM Roslan yang called semalam untuk wish my bday begitu juga rakan2 yang bagi komen kat Teratak ini.

4 ulasan:

Butterfly... berkata...

Amin... hahaha.. tu la pasal.. boring ba d 1B tu.. helly n ati.. mati2an mo bw p karaoke.. hahahaha... next time la kan... nnt kita lepak2 d starbuck layan wifi k.. heheheh.. Nway.. Hepi Betday... Semoga panjang umur, di murahkan rezki dan permudahkan setiap urusan... Amin..

Azhar Ahmad berkata...

Uhuhuhu, seronok sungguh berjalan2 ya...

smurf .... berkata...

moga selamat ...

Purpleheart berkata...

Hepi belated birthday...