Isnin, 9 Mac 2009

Part 5 : Trip To Shah Alam

Masih belum habis lagi aku bercerita tentang perjalanan trip ke Shah Alam. Masih tergantung disebabkan sibuk ngan beberapa perkara sejak balik dari Shah Alam hari tu.

Aku nak sambung ngan kejadian pasal HP aku tu. Sebenarnya reminder aku mengingatkan aku pada hari ulangtahun adik lelaki aku.

So, Hepi Belated bday to him ( Rusli ) semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, selamat dan berjaya di dunia dan di akhirat. Amin.

Cerita pasal trip tu, aktiviti kami pada 27 Februari 2009 ialah membuat lawatan ke tempat premis perniagaan yang ada di Kampus UiTM Shah Alam. Tapi bukannya semua tempat kami pegi.

Lawatan kami pada hari itu agak sedikit terhad disebabkan keterbatasan masa yang ada. Tambahan pula hari tu adalah hari Jumaat. Program rasmi kami sudah berakhir dan esok kami akan balik ke Sabah. Kesempatan yang ada petang itu kami gunakan sebaiknya. Kami beramai - ramai pegi KL naik komuter.

Ronda2 di KL sampai kepenatan. Kami balik hotel pun lebih kurang jam 1 pagi sebab duduk lepak lagi ngan husband Kak Kiah.

Mata dah mengantuk. Tapi sebelum tu kena kemas dulu mana - mana barang yang nak dikemaskan supaya esok tak kelam kabut.

To Be Continue...last day in Shah Alam

Tiada ulasan: