Khamis, 30 April 2009

Cuti

Ding dang ding dong.

Lama sudah aku tidak menulis disini. Hahaha.

Fuh !!!

Lama memang lama tak meng'update' Teratak ini. Hari ini aku cuti, sebab ada exam pada 02 Mei. Aku harap semuanya akan berjalan dengan baik.

Semalam ambil pakcik aku di Inanam. Dia stay d'rumah. Plan lepas subuh nak pegi pasar sekali terus hantar my uncle pegi keja. Breakfast ngan nasi kuning. Tapi rasa nasi kuning tu macam tak sampai jak...he3x.

Dari semalam aku rasa sedikit risau. Takut - takut ada road block...aku lupa untuk renew roadtax. alhamdulillah.

Seawal pagi tadi aku dah uruskan semuanya. Pegi Kurnia Insurance di IP dan Pejabat Pos. Selesai.

Aku belum buka buku lagi untuk paper aku 02 Mei ini.

Time tengok tv, lepak dirumah. Bahagianya ku rasa.

1 ulasan:

jumardi_alkhawarizmi88 berkata...

semoga berjaya exam!!